Mark

Voorstellen Mark van den Tempel

Beste patiënten,

Het nieuws zal mogelijk al bij u terecht zijn gekomen, maar bij dezen officieel: per vandaag ben ik praktijkhouder van de Prinsengrachtpraktijk en daarmee uw vaste huisarts.
Ik kijk er enorm naar uit om met de inspirerende mensen op deze prachtige locatie te werk te gaan. Het is een eer om het stokje over te nemen van dokter Van Grunsven, die afgelopen vrijdag afscheid nam van de praktijk.

Mijn naam is Mark van den Tempel (1977). Ik woon met mijn vrouw Caroline en kinderen Sam en Lily sinds 2 jaar met veel plezier in Naarden, maar ben blij dankzij de Prinsengrachtpraktijk nog veel in Amsterdam te zijn. In Amsterdam heb ik niet alleen jarenlang gewoond en bij diverse praktijken als waarnemer gewerkt, ik heb er ook mijn opleiding gevolgd. 
Ik heb nooit een moment spijt gehad van het huisartsenbestaan!

Mijn bijzondere interesse gaat uit naar psychiatrie, sportgeneeskunde en het verrichten van kleine chirurgische ingrepen. Daarnaast hecht ik veel waarde aan een prettige, ontspannen en gelijkwaardige relatie tussen arts en patiënt.

De continuïteit van zorg in de praktijk is gewaarborgd. De personele bezetting en werkwijze blijven zoals ze zijn. Ook de samenwerking met dokter Hofman wordt gewoon voortgezet. Ik ben op dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig.

Mocht u behoefte hebben aan een kennismaking, neem dan gerust contact op. Ik vind het ook altijd interessant om uw mening te horen over de praktijk: wat kan er beter, en wat vindt u goed? Nuttig om te horen!

Het is voor nieuwe patiënten weer mogelijk zich in te schrijven.

Met vriendelijke groet,

Mark van den Tempel

Back to top