Inschrijven

Wanneer u zich wilt inschrijven bij onze huisartsenpraktijk kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier.

Om als patiënt bij onze praktijk geregistreerd te worden dient u woonachtig te zijn in een van de volgende postcodegebieden (ook zorggebied genoemd), dit is de geografische regio rondom de huisartsenpraktijk die, onder normale omstandigheden, binnen 10 minuten bereikbaar is zodat de huisarts, bij een spoedeisende situatie, binnen deze tijdsspanne ter plaatse kan zijn.

De tijdsspanne is conform de richtlijnen van het NHG. Indien u woonachtig bent buiten óf als u verhuist uit ons zorggebied, zullen wij u verwijzen naar een huisartsenpraktijk bij u in de buurt.

Wanneer u reeds ingeschreven staat bij een huisartsenpraktijk in dit gebied verzoeken wij u om eerst telefonisch contact met ons op te nemen.

Bij verandering van huisarts dient u zelf uw vorige huisartsenpraktijk op de hoogte te stellen van uw vertrek en een verzoek in te dienen om uw dossier door te sturen naar onze praktijk.

Wij zijn verplicht om bij uw eerste bezoek aan onze praktijk uw identiteit te controleren en verzoeken u om dan een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

 

Door naar het inschrijfformulier

Back to top