menu 
 e-health 

Corona maatregelen

Om verspreiding van het corona virus tegen te gaan is toegang tot de praktijk enkel toegestaan als u een afspraak heeft of na telefonisch overleg. Wij verzoeken u om alleen en niet te vroeg te komen.  Om de 1,5 meter te kunnen waarborgen is er een maximum van 3 personen toegestaan in de wachtkamer. Het dragen van een mondmasker is verplicht.

Wij proberen vooralsnog zoveel mogelijk telefonisch af te handelen. Omdat de wachttijd aan de telefoon kan oplopen verzoeken wij u om voor het aanvragen van herhaalrecepten de receptenlijn in te spreken of een aanvraag in te dienen via de website.  Korte niet medische vragen kunnen ook per mail info@prinsengrachtpraktijk.nl gesteld worden.

Wij nemen nu geen bloed af, wij verwijzen u hiervoor door naar de Atal of het Olvg. Medische handelingen die niet kunnen wachten worden door de assistente enkel uitgevoerd op afspraak.

Heeft u een afspraak staan en (lichte) griep/verkoudheid verschijnselen verplaats de afspraak dan.

Bij klachten die kunnen wijzen op het coronavirus kunt u contact opnemen met de GGD: 0800-1202. Als u ernstige klachten heeft belt u met ons.

Wij nemen geen coronatest af als u op reis gaat, hiervoor kunt u contact opnemen met bijvoorbeeld de travel clinic.

Wij rekenen op uw begrip en medewerking met betrekking tot deze maatregelen.